Eten op een bruiloft, Tips

Hoe zorg je ervoor dat je er tip-top uitziet op je bruiloft?

Er tip-top uit willen zien op je bruiloft is meer dan logisch. Het wordt niet voor niets ‘je grote dag’ genoemd. Maar hoe zorg je hier nou voor? Je moet bijvoorbeeld al langer van te voren beginnen met je lichaam in shape te brengen. Sport erop los, eet gezond en slaap goed.

Haar

Kappers krijgen vaak aanstaande bruiden op bezoek. Van een simpel opgestoken kapsel tot de prachtigste creaties, kappers kunnen precies je wensen vervullen. Maar let wel op: je haar kan ook snel ‘té’ worden. Houd deze keuze daarom ook dicht bij jezelf.

Make-up

Make-up is vaak een lastig punt, je wilt natuurlijk niet dat je gezicht er vanwege de hoeveelheid make-up totaal anders uitziet. Ga daarom niet voor een overdadige look, maar kies iets wat dicht bij je ligt. Daarnaast moet er ook de afweging worden gemaakt of je je make-up laat doen door een visagist of zelf aan de slag gaat. Behalve make-up is het natuurlijk ook belangrijk om lekker te ruiken. Ga dus snel naar een vergelijkingswebsite als Parfumvergelijker.nl om je geurtje te vinden.

Lichaam

Je lichaam is op je grote dag meer in shape dan ooit tevoren. Hoe bereik je dit?

  • Stel een realistisch en haalbaar doel.
Als je een doel stelt wat moeilijk haalbaar is, kan de moed je al snel in de schoenen zakken. Stem daarom je doel af op de tijd die je nog hebt tot je bruiloft.
  • Eet zo min mogelijk geraffineerde koolhydraten
Geraffineerde koolhydraten zitten in bijvoorbeeld brood en pasta. Het is onvermijdelijk dat je deze af en toe binnen krijgt, maar let er vanaf nu op.
  • Drink zo veel mogelijk water; 
Ongeveer 2 liter per dag.
  • Eet minder vlees en meer vis
Vervang vlees wanneer mogelijk door vis.
  • Let op je alcohol inname
In alcohol zitten veel calorieën, daarnaast is het eigenlijk altijd goed om wat te minderen (op de bruiloft zelf hoef je er natuurlijk niet over na te denken).
  • Beweeg elke dag intensief, doe desnoods elke dag een mini-workout; 
Gebruik vooral creatine!
  • Sla je ontbijt nooit over! 
Ontbijt is echt, echt heel belangrijk. Indien je je ontbijt overslaat komt je stofwisseling erg traag op gang.
  • Neem voldoende rust, slaap is belangrijk.
Previous Post Next Post

You Might Also Like