Leuke ideeën

Alternatieve bruiloften

Met dit artikel zouden we jullie willen aansporen tot het organiseren van de bruiloft zoals JULLIE willen. In principe kan je het namelijk zo gek maken als je zelf wil. Je hoeft natuurlijk niet gelijk in carnavals kleding rond te lopen, maar een wat alternatievere bruiloft is wel een heel leuk idee.

Ten eerste kun je een alternatieve dagindeling hanteren. Gooi de traditionele dagplanning om zoals jij het voor je ziet. Van veel eenmaal getrouwde stellen, weten we wel dat het erg belangrijk is om deze planning niet te druk en vol te maken. Plan alles ruim in, desnoods met een uur extra in gedachten. Wist je dat je bruiloft helemaal niet overdag hoeft te zijn? Je kunt net zo goed ’s ochtends of ’s avonds trouwen.

Ten tweede kun je voor een super originele locatie gaan. Van in een dierentuin tot op een boot, van buiten tot binnen, van Nederland tot een exotisch land. Leef je uit, maak het zo bijzonder mogelijk. Zo maak je dag nóg meer memorabel, ook voor je gasten. Denk er ook aan dat de foto’s van de bruiloft dan erg mooi en leuk zullen worden!

Vervolgens kun je het zo informeel maken als je zelf wilt. Wanneer het hele plechtige ‘gedoe’ niet bij jullie stijl past, kun je het ook anders aanpakken. Laat je gasten komen in vlotte kleding. Ook kun je de locatie aankleden zoals je zelf wilt. Kies bijvoorbeeld een verrassend thema uit.

Spendeer tot slot veel tijd met je naasten. Op een drukke dag zoals je trouwdag, met veel mensen, kan het zomaar gebeuren dat je je naasten uiteindelijk niet zoveel aandacht geeft als gewild. Plan daarom speciaal een moment met ze in, zoals helemaal aan het begin van de dag. Zo begint de dag heel relaxed, omdat je met de mensen bent die het meest om jullie geven. Dit kan al veel van de spanning wegnemen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like